Sunday, December 1, 2019

Advenditervitus 2019

Eile oli kultuurikeskuses vahva sünnipäevapidu. Palju rõõmu muusikast ja liikumisest ja üheskoos olemisest. Küsisin seal inimestelt, et mida nemad tahaks soovida vallarahvale. Üksmeelne vastus oli: rohkem armastust ja vähem õelust, et inimesed õpiksid armastama.

Kuidas õppida armastama? Eile nägime, et tantsimist õpib tantsides. Laulma õpib lauldes. Armastama õpib armastades?

Piiblis on kirjutatud, et Jumal on armastus. „Sest nõnda on Jumal maailma armastanud, et ta oma ainusündinud Poja on andnud, et ükski, kes temasse usub, ei hukkuks, vaid et tal oleks igavene elu.“(Jh 3:16)

Et ükski ei hukkuks lootusetuses, üksinduses tundega, et teda ei armastata saatis Armastav Jumal oma poja Jeesuse Kristuse, kes ütles:
Mina olen tulnud, et teil oleks elu, ja oleks seda ülirohkesti. (Jh 10:10)

Soovin minagi teile ülirohket elu täis rõõmu ja armastust. 

Ja pidage meeles, armastama õpib armastades.

1Jh 4:16 Ja me oleme tunnetanud ja uskunud armastust, mis Jumalal on meie vastu. Jumal on armastus ja kes püsib armastuses, püsib Jumalas ja Jumal püsib temas.


Pühapäeval 1. detsembril 2019 algas Väike-Maarja valla advendituledetuur Rakkest. Advenditervituse ütles ning koos vallavanemaga advenditule süütas Rakke koguduse diakoniss Tiina Teppo. Pildistas Väike-Maarja vald. Aitäh!



1 comment:

  1. Armastus on üks imeline tunne, mida on Jumal meile andnud. Armastada võib loomi, linde, loodust, inimesi jne, aga kas me oskame seda tunnet edasi anda nii, nagu ta meile on antud. Eelkõige peab õppima armastama iseennast ja siis saab seda tunnet jagada ka teistega. Palugem, et Jumal õpetaks meid armastama kõike Tema loodut nii, nagu Tema meid on ARMASTANUD. Aamen.

    ReplyDelete