Saturday, November 3, 2018

Hingedepäeva kontsert 02.11.2018

Aga meie kodupaik asub taevas, kust me ka ootame Päästjat - Issandat Jeesust Kristust, kes meie alanduse ihu muudab oma kirkuse ihu sarnaseks selle väe toimel, millega ta suudab ka alistada enesele kõik.
(Filiplastele 3:20-21)


Koostöös Pille Lille Muusikafondi, Rakke Koguduse ja Rakke Kultuurikeskusega toimus hingedepäeva kontsert Ao kabelis 2. novembril 2018 kell 18.

Tšellokontserdi kavaleht. Pildistas Tiina.

Kultuurikeskuse poolt oli korraldus ja juhatus. Koguduse poolt kõneles Tiina hingedepäevast, Rando esitas oma värskeima laulu ning Helja luges Anna Haava luulet. Pille Lille Muusikafondi kaudu tulid kauni kontsertkavaga tšellistid Andreas Lend ja Villu Vihermäe.

Pildile jäid külalised. Pildistas Tiina

Kontserdikuulutust jagasime koguduse FB lehelkoguduse liikmete FB grupis ning Rando laulude sõprade FB grupis. Hääd võimalust oma hinge eest hoolt kanda jagasid ka Janek, Rene ja Tiina.

Enne kontserti jõudsime Ao kalmistul puhkava Rakke Koguduse kauaaegse liikme Hilda haual küünla süüdata.

Kontserdikuulutuse kommenteerijad küsisid, kas kontsert on pühendatud elavate või surnute hingedele ning kuidas see kristlusega kokku sobib.

Meie arvates sobib lähedaste mälestamine ja igavikulistele asjadele mõtlemine kristlusega väga hästi kokku. Kontsert ei olnud pühendatud hingedele. Kohalolnud leidsid, et oli suurepärane võimalus kauni muusika saatel suunata oma mõtted igavikule, oli tõesti midagi hingele ja oli tore õhtu.

Aitäh kõigile tegijatele, tulijatele, küsijatele ja vastajatele! Kasvame koos.

Kultuurikeskuse juhataja Rene reklaamis kontserdi lõpus välja juba mitmendat aastat kultuurikeskuse ja koguduse koostöös toimuva jõuluteenistuse Ao kabelis 24. detsembril 2018 algusega kell 15. Olete oodatud!

No comments:

Post a Comment