Sunday, October 16, 2011

Rakke mõttetalgud

Pühapäeval 16. oktoobril 2011.a. toimusid Rakke Gümnaasiumi õpilaskodu saalis mõttetalgud "Rakke valla Visioon ja Areng vol.2". Rakke Kogudust esindasid mõttetalgutel koguduse liikmed Ülo ja Katrin.

Kutsusime kõiki 20 mõttetalgutel osalejat ka 30. oktoobril kell 15 Kultuurikeskuses toimuvale Rakke Koguduse 75. aastapäeva jumalateenistusele. Pärast jumalateenistust saab kohvi ja võileiba ka ning meil on hea meel nii nende üle, kes tulevad Jumala pärast, kui nende üle, kes tulevad võileiva pärast. Meil on hea meel kõigi üle, kes tulevad.

Mõttetalgutel arutleti õnne võimalikkuse üle maal ja Rakkes ning arutelude käigus saadi paberitele hulk ideid, sealhulgas ka USUNDIÕPETUS KOOLI. Kogutud ideed said näidatud vallaametnikele esmaspäeval 17. oktoobril valla arengukava avalikul arutelul ning võibolla saavad need kunagi üheks aluseks ka valla uue arengukava väljatöötamisel.

Pärast mõttetalguid sai loodud Facebookis grupp Heas Rakkes suhtlemisvõimaluseks neile, kes osalesid "Rakke valla Visiooni ja Arengu" mõttetalgutel või siis plaanivad seda tulevikus teha või siis on igati nõus aktiivsed ja tegusad olema. Kui oled Facebooki kasutaja ning soovid grupiga liituda, siis anna Katrinile teada.
___
Pildistas ja pilte töödelda ning koguduse blogis avaldada lubas Sander, lõikas ja ümardas Katrin

No comments:

Post a Comment